Over ons

Na bijna tien jaar gewerkt te hebben vanuit onze locatie in een van de oudste straten van Helmond nabij het stadscentrum zijn we sinds 2020 gevestigd in een bedrijfspand op industrieterrein ‘Hoogeind’. Onder één dak hebben we hier onze showroom, werkplaats en magazijn.

Als bedrijf zijn we in 2010 begonnen met het maken van letters en (bedrijfs)logo’s in verschillende materiaalsoorten. Dit deden we en doen we nog steeds voor particulieren en zakelijke klanten. Echter door de jaren heen zijn we vaker en vaker gevraagd om ook persoonlijk maatwerk te maken. Denk hierbij aan enorm grote letters, logo’s gemaakt van een aparte materiaalsoort maar denk bijvoorbeeld ook aan mallen en schuin gefreesde letters voor de betonindustrie.
Maar ook daar is het niet bij gebleven, want sinds dat ene verzoek om een door de klant zelf ontworpen sokkel te maken hebben we sindsdien meer dan 7500 zuilen gemaakt van standaard tot gepersonaliseerde uitvoeringen.
Samengevat zijn we gestaag gegroeid tot het bedrijf waar we nu staan, namelijk een modern bedrijf actief in het maken van (gepersonaliseerde) decoratie en presentatie producten voor binnen en buiten. Hierbij vormen letters en logo’s dus nog altijd een aanzienlijk deel van ons werk, maar maken we dagelijks ook sokkels op naam, bloembakken met gegraveerde persoonlijke tekst en veel ander mooi maar vooral persoonlijk maatwerk.

Voor de productie beschikken we over een uitgebreid machinepark en een eigen spuitafdeling die bemand worden door enthousiaste vakmensen. En naast de eigen (CNC) machines kunnen we gebruik maken van het machinepark van ons zusterbedrijf Plintencentrum (www.plintencentrum.nl).

Als bedrijf streven we ernaar om onze klanten de kwaliteit en service te bieden die ze mogen verwachten. We werken daarom altijd met zorg en inzet, en dat heeft door de tijd heen geresulteerd in een groot aantal tevreden klanten.

Wil je meer weten over ons bedrijf en onze mogelijkheden?
Neem dan contact met ons op!