ONTWERP JE EIGEN LETTERS EN LOGO’S

MET ONZE ONLINE TOOL

Kies het materiaal.
Ontwerp je tekst.
En zo maken we het!

Welkom in onze lettershop met letters en cijfers van klein tot groot, in verschillende materialen zoals hout en kunststof en met een keuze uit verschillende lettertypes. Dus zoek je decoratieve letters voor thuis of wil je je bedrijfsnaam op de muur van je kantoor? Klik dan hieronder op het gewenste materiaal voor meer informatie en ontwerp vervolgens jouw tekst en bestel direct!

Naast het ruime standaard assortiment kunnen we natuurlijk ook afwijkende lettertypes maken, of nóg grotere afmetingen tot wel 125 x 250cm . Of misschien zoek je een specifieke materiaalsoort? Neem dan contact met ons op en we denken graag mee!

LETTERS & CIJFERS MDF VANAF €3,15

Perfect afgewerkte MDF letters van 6mm tot 15mm dik. Klaar om geschilderd of beplakt te worden. Kies snel uw eigen letters en afmeting! Zoekt u een grotere maat of afwijkend lettertype? Geen probleem, neem dan contact met ons op!

LETTERS & CIJFERS MDF DIK VANAF €6,85

Dikke MDF letters tot wel 30mm dik voor een mooi 3-dimensionaal effect! Geef snel uw eigen tekst op voor perfect afgewerkte letters! Zoek u een grotere maat of een afwijkend lettertype. Bel of mail ons, we maken namelijk alles in eigen huis!

LETTERS & CIJFERS ACRYLAAT VANAF €6,75

Letters gemaakt van 4mm dik Acrylaat. Voor binnen en buiten geschikt! U kunt kiezen uit een ietwat lichtdoorlatende of juist een dekkende uitvoering. Zoekt u een grotere maat of een afwijkend lettertype. Bel of mail ons, we maken namelijk alles in eigen huis!

LETTERS & CIJFERS PVC VANAF €6,25

PVC letters zijn gemaakt voor een lichte maar sterke kunststofsoort. Ze zijn in verschillende standaard lettertypes te verkrijgen in meerdere kleuren! Zoek u een afwijkende maat of toch een ander lettertype? Bel of mail ons dan gerust!

LETTERS & CIJFERS DIBOND VANAF €7,70

Letters gemaakt van Dibond, een materiaal wat licht en sterk is voor binnen als buiten! Het heeft een kunststof kern met een aluminium toplaag in o.a. wit of geborsteld RVS look. Zoek je een grotere maat of een afwijkend lettertype? We denken graag met je mee!

LETTERS & CIJFERS BAMBOE VANAF €8,75

Een natuurlijke en milieuvriendelijke houtsoort voor letters met een sfeervolle uitstraling! Ook voor buiten. (Tip: Met transparante beits kun je de letters buiten ook mooi en zuiver houden). Zoek je een grotere maat of een afwijkend lettertype? laat het ons weten!

LAAT JE INSPIREREN

Klik op een foto om hem te vergroten

EEN OPLOSSING OP MAAT?

Wij helpen je graag persoonlijk

of bel met 0492-347289

GOED VERZORGD EN SNEL GELEVERD

Erg mooie letters voor onze kinderkamer. En ze waren binnen enkele dagen al bezorgd.

Monique

Makkelijk te bestellen en kwaliteit

We hadden Dibond cijfers (ons huisnummer) in RVS kleur besteld en we zijn er erg tevreden over.

Fam Sleegers

Onze bedrijfsnaam in dikke letters

Voor boven de balie in de winkel hadden we 22mm dikke houten letters besteld. Die hebben we zelf in kleur geschilderd en we zijn erg blij met het resultaat!

Hans en Erica

MOOI MAATWERK!

De letters zijn precies zoals we ze voor ogen hadden. Dank voor het meedenken.

Anoniem

NETJES AFGEWERKT EN RAP BEZORGD

Dank voor het maken van het digitale voorbeeld en het frezen van ons logo en de letters. VdF België

VdF