Over ons

2LS Helmond is gevestigd in een bedrijfsruimte in een van de oudste straten van Helmond nabij het stadscentrum. Al decennia lang wordt hier verschillende soorten industrie uitgevoerd, waaronder sinds 2010 ook door ons. 

Als bedrijf zijn wij begonnen met het maken van letters en (bedrijfs)logo's in verschillende materiaalsoorten. Dit deden we en doen we nog steeds voor particulieren als zakelijke klanten. Echter door de jaren heen werden we vaker en vaker gevraagd of we ook specifiek en persoonlijk maatwerk konden maken, denk hierbij aan enorm grote letters, logo's gemaakt van een aparte materiaalsoort maar denk bijvoorbeeld ook aan mallen en schuin gefreesde letters voor de betonindustrie. Vanuit deze toenemende vraag naar persoonlijk maatwerk zijn we gestaag gegroeid tot naar het bedrijf waar we nu staan, namelijk een modern bedrijf actief in het maken van gepersonaliseerde decoratie en presentatie producten voor binnen en buiten. Hierbij vormen letters en logo's nog altijd een aanzienlijk deel van ons werk, maar maken we dagelijks ook sokkels op naam, bloembakken met gegraveerde persoonlijke tekst en veel ander mooi maar vooral persoonlijk maatwerk.

Voor de productie beschikken we over een uitgebreid machinepark en een eigen spuitafdeling die bemand worden door enthousiaste vakmensen. En naast de eigen (CNC) machines kunnen we gebruik maken van het machinepark van ons zusterbedrijf Plintencentrum (www.plintencentrum.nl). 

Als bedrijf streven we ernaar om onze klanten de kwaliteit en service te bieden die ze mogen verwachten. We werken daarom altijd met zorg en inzet, en dat heeft door de tijd heen geresulteerd in een groot aantal tevreden klanten.

Wil je meer weten over ons bedrijf en onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Fotocombi 2LS